DE FONTEIN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 968 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Fontein. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2024 om 20:46 They delivered 45 minutes over the order time
20 apr 2024 om 22:34 Eten was zeer slecht
10 apr 2024 om 3:47 Broodje kebab kleiner geworden en viel uit elkaar omdat die niet goed was ingepakt. Friet niet goed gebakken. Heb beter gehad van ze.
1 apr 2024 om 20:57 Friet was klef. Doner was te klef en te zout en ik miste de sla. Bezorger was 10 min te laat, maar dat is niet erg. Wel fijn dat ze met de paasdagen open waren.
23 mrt 2024 om 21:35 Ik had bij opmerking gezet welke 3 soorten vlees en sous Was niet wat ik kreeg Gebeld Werd gezegd Stond niks bij Ja wat moet je dan je Niks dan Tis allemaal wel erg zout
14 feb 2024 om 11:45 altijd goede kwaliteit
21 jan 2024 om 21:49 Lekker mix shoarma spareribs. Ga zo door
13 jan 2024 om 20:30 Weer heerlijk zoals altijd
7 jan 2024 om 20:57 Heerlijk eten, op de voorspelde tijd en goed warm geleverd
2 jan 2024 om 21:47 Om 16.30 een bestelling gedaan die we om 17.15 konden laten leveren, de bezorger stond perfect op tijd aan de deur. Het eten… ruime porties en ontzettend lekker